ZAKAJ IZBRATI NAS

Jasne vrednote 

Odvetniška družba Ivančič & Trbovc d.o.o. je odvetniška družba z jasnimi vrednotami in načeli, pri katerih so potrebe in zadovoljstvo strank vedno na prvem mestu. Strankam nudimo konkretne, jasne in visoko kakovostne pravne nasvete z namenom stranki omogočiti najboljše in najučinkovitejše rešitve. V Slovenskem prostoru smo prepoznani kot neomajni zagovorniki pravičnosti ter strokovnosti. Strankam pri nudenju pravne pomoči zagotavljamo hitro odzivnost in celovito poznavanje pravnih področij, kar je ključno za zagotovitev končnega uspeha in zadovoljstva stranke. Zagotavljamo vam zaupen odnos, tako da v naši odvetniški družbi ne boste predstavljali le številke v sodnih zapisih. 

Odgovornost do strank

Odvetniška družba Ivančič & Trbovc d.o.o. se ponaša z izjemno odgovornostjo do strank, saj nam je njihovo zadovoljstvo vedno na prvem mestu in to predstavlja našo najvišjo vrednoto. Zavzemamo se za pravično obravnavo, zagovarjamo strankina načela, stranki objektivno predstavimo njihovo situacijo, različne možnosti ter predvidene možnosti in izide, ki so za stranko najbolj smiselni. Pri delu s strankami gradimo dolgoročne odnose ter upoštevamo individualne zahteve in specifičnosti posamezne zadeve.

Svojim strankam nudimo celovite in personalizirane pravne storitve na vseh področjih prava. Imamo več kot 30 let skupnih izkušenj s svetovanjem posameznikom, podjetjem in gospodarskim družbam iz različnih panog. Naše vrednote pri delu so: odličnost, profesionalnost in zaupnost. Svoje delo opravljamo s celovito in poglobljeno preučitvijo posameznega primera ter strateško predstavitvijo možnih rešitev tako slovenskega kot evropskega prava.

Ključna načela naše odvetniške družbe so: stroga zaupnost, odkritost in razumnost do naših strank, za zagotovitev uspešnih pravnih postopkov in zadovoljnih rešitev. 

Večletne izkušnje in prakse z zastopanih primerov, vam lahko ponudimo celovite odvetniške storitve na pravnih področjih. Stranke zastopamo v kazenskih, gospodarskih, korporativnih, civilnih, družinskih, evropskih in delovnih pravnih področij. Nudimo vam pravno pomoč v izvršilnih, odškodninskih in dednih zadevah. Za vas sestavljamo, pregledamo in ocenimo pogodbe, oporoke ter druge listine.

 

Pri nas

ZAGOTAVLJAMO

Hitro odzivnost

Zavedamo se, da je danes čas dragocen zato strankam nudimo hitro in takojšnjo odzivnost. Prav tako je pomembno, da ko se znajdete pred pravno zagato, ki je ne znate rešiti sami ali ne najdete enostavnega odgovora nas kontaktirate, saj pravočasno pravno svetovanje olajša proces sprejemanja odločitev ter odvrne nastanek morebitnih novih problemov.

Alternativno reševanje sporov

Pri reševanju sporov odvetnika ves čas delujeta v strankinem interesu tako, da stremimo k čimprejšnji in najugodnejši rešitvi problema, poskušamo doseči dogovor, ki bi bil za stranko koristen, po možnosti brez posredovanja sodišča, kar je običajno povezano z dodatnimi stroški in izgubo časa.

Sodelovanje s strokovnjaki

Zavedamo se, da je pravo obširno področje, zato v specifičnih zadevah sodelujemo z različnimi zunanjimi strokovnjaki, ki s svojim strokovnim znanjem iz svojega področja pomagajo pri iskanju najboljše rešitve in tako povečati verjetnost končnega uspeha.